2011. július 11., hétfő

MEDVE Ballerina Papucs Bőr cipő Vibram talp 38,5 WN

MEDVE Ballerina Papucs Bőr cipő Vibram talp 38,5 WN:
Eredeti - BEAR - kiváló minőségű, teljes csípő, a designer, Comfort - Boots / papucs - szép, egyszerű design - gr. 5 ½ = 38 ½ - talpbetét hossza kb 25 cm - valódi bőr - bélés és talpbetét bőr, - további, cserélhető bőr - Half betét, - a sarok területén csúszásmentes természetes velúr, - rugalmas, vékony, csúszásgátló Vibram talp - osztályú minőség és feldolgozás - pontosan medve! - Ki tudja a márka, tudom! - Tökéletes cipő több alkalommal - Összesen Divatos! - Top feltétel - mint Új! - Nekem van a cipő online időnként Baer-schuhe.de / NP vásárolt. 139, - € - alku!


************************************************** ***



Kényelmes és egészséges cipő a BEAR
MEDVE cipő állnak a kivételesen jó minőségű és egészséges illeszkedik ® sok lábujj szobában. A legjobb anyagok és a magas fokú kézzel, minden pár cipő az egyéni és egyedi, mint a cipészek ilyen cipő tette egészséges. A tapasztalat az az érzés-BEAR: Kényelmes és gondtalan nélkül járni láb fájdalom. Az Ön kényelmét és a cipőt, mi is garantálja a kivételes három év garancia.

A Vibram bejegyzett védjegye ugyanaz a cég, amelynek székhelye Albizzate (Olaszország) kopásálló gumi talppal. Eredetileg elsősorban gyalogos csizma. Az utóbbi időben, széles körben használják a sport, a turisztika és a téli csizma.
Ár: 30 EUR VB